Oferta
Przygotowaliśmy dla państwa trzy przykładowe oferty do wyboru:
Zestaw nr 1 w cenie 145,00 zł. od osoby
1. Zupa cebulowa z grzankami Karkówka w sosie pieczeniowym Ziemniaki puree Zestaw surówek
2. Żeberka w miodzie ze śliwką kalifornińską
3. Bigos z białą kiełbasą
4. Barszcz z pasztecikiem
PRZYSTAWKI:
1. Galareta wieprzowa 60% 2. Śledź pod pierzynką 70% 3. Jajo w sosie tatarskim 70% 4. Koreczki serowe z szynką 60% 5. Półmisek mięs pieczonych 70%
6. Sałatka z grillowanym kurczakiem 60% 7. Sałatka jarzynowa 70% 8. Ryba po grecku 70% 9. półmisek serów 70 %
Kawa, herbata, pieczywo, pikle
Propozycja dań do wprowadzania zmian w powyższym zestawie.
145,00 zł/os.
ZUPY
1. rosół z makaronem 2. cebulowa z grzankami 3. barszcz czerwony z pasztecikiem/ krokietem 4. flaki
DANIA GŁÓWNE
1. schab zapiekany z serem i pieczarkami 2. karkówka w sosie pieczeniowym/ myśliwskim 3. roladki drobiowe 4. schab panierowany 5. wątróbka z jabłkiem 6. bigos myśliwski z białą kiełbasą 7. żeberka pieczone w miodzie 8.udka pieczone 9. stek z cebulą 10. filet z kurczaka w sosie kaparowym/ pieczarkowym 11. schab w warzywach 12. filet z kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi - w sosie DODATKI 1. ziemniaki puree, z wody, opiekane 2. ziemniaczane rozetki/ kulki 3. frytki
SURÓWKI 1. zestaw surówek 2. warzywa na parze 3. pikle, ogórek, pomidor
PRZYSTAWKI 1. śledź po japońsku 2. rolada z kurczaka 3. schab faszerowany śliwką/ papryką/ suszonymi pomidorami 4. filet z indyka w galarecie 5. szynka faszerowana twarogiem chrzanowym- rożki 6. półmisek rozmaitości jajecznych 7. półmisek wędlin 8. półmisek serów 9. półmisek mięs pieczonych 10. ryba po grecku 11. śledź pod pierzynką 12. jajo w sosie tatarskim 13. koreczki serowe z szynką
SAŁATKI 1. sałatka grecka 2. sałatka z selera korzeniowego 3. sałatka z pieczarek 4. sałatka z kurczaka na słodko lub pikantna z ryżem 5. sałatka śledziowa 6. sałatka jarzynowa
Zestaw nr 2 w cenie 160,00 zł. od osoby
1. Rosół z makaronem Zrazy wieprzowe Ziemniaki z wody Zestaw surówek (2 rodzaje)
2.Udka pieczone Frytki
3. Żeberka ze śliwką Sałatka grecka
4.Barszcz czysty Pasztecik z mięsem
PRZYSTAWKI 1. Półmisek mięs pieczonych: 70%
2. Śledź na 2 sposoby 50% 3. Ryba po grecku 60% 4. Filet z indyka w galarecie 60% 5. Tatar z dodatkami 50% 6. Półmisek serów 50% 7. Sałatka włoska 50% 8. Sałatka jarzynowa 60% 9. Sałatka z kurczakiem wędzonym z ryżem 50% 10. Galaretka wieprzowa 50% 11. Rożki szynkowe 50%
Kawa, herbata, pieczywo, pikle
Propozycje dań do wprowadzania zmian w powyższym zestawie.
160,00 zł./os.
ZUPY
1. rosół z makaronem 2. żurek z jajem 3. cebulowa z grzankami 4. barszcz czerwony z pasztecikiem/ krokietem 5. flaki 6. zupa węgierska
DANIA GŁÓWNE 1. schab zapiekany z serem i pieczarkami 2. kotlet wykwintny 3. zrazy wołowe/wieprzowe 4. karkówka w sosie pieczeniowym/ myśliwskim 5. roladki drobiowe 6. schab panierowany 7. szczupak w sosie chrzanowym 8. wątróbka z jabłkiem 9. bigos myśliwski z białą kiełbasą 10. żeberka pieczone w miodzie ze śliwką kalifornijską 11. udka pieczone 12. szaszłyki 13. stek z cebulą 14. golonka pieczona 15. filet z kurczaka w sosie kaparowym/ pieczarkowym/ chardonnay 16. schab w warzywach 17. mini szaszłyki (wątróbka, boczek, śliwka) 18. filet z kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi - w sosie DODATKI 1. ziemniaki puree, z wody, opiekane 2. ziemniaczane rozetki/ kulki 3. frytki
SURÓWKI 1. zestaw surówek 2. warzywa na parze 3. pikle, ogórek, pomidor
PRZYSTAWKI
1. babeczki nadziewane szynką lub pieczarkami 2. śledź po japońsku 3. rolada z kurczaka 4. galaretka drobiowa/ wieprzowa/ 5. ryba po grecku 6. schab faszerowany śliwką/ morelą/ papryką/ suszonymi pomidorami 7. filet z indyka w galarecie 8. rolmopsy 9. szynka faszerowana twarogiem chrzanowym- rożki 10. półmisek rozmaitości jajecznych 11. półmisek wędlin 12. półmisek serów 13. tatar z dodatkami 14. karkówka faszerowana śliwką/ morelą/ wiśnią 15. ryba smażona - w occie 16. półmisek mięs pieczonych 17. ryba po grecku 18. śledź pod pierzynką 19. jajo w sosie tatarskim 20. koreczki serowe z szynką
SAŁATKI 1. sałatka grecka 2. sałatka z tuńczyka 3. sałatka z selera korzeniowego 4. sałatka z pieczarek 5. sałatka z kurczaka/grilowanylub wędzony/ na słodko lub pikantna z ryżem 6. sałatka śledziowa 7. sałatka jarzynowa 8. sałatka włoska (brokuły, pomidor, jajko, sos czosnkowy) 9. sałatka nicejska (sałata, pomidor, tuńczyk, jajo, anchovies, oliwki, sos)
szczupak faszerowany – 17,00 zł/os dopłata roladki z łososia – 17,00 zł/os dopłata pstrąg w ziołach – 17,00 zł os dopłata
Zestaw nr 3 w cenie 190,00 zł. od osoby
1. Rosół z makaronem Schab zapiekany z serem i pieczarkami Ziemniaki puree Zestaw surówek
2. Zrazy wołowe w chlebie 3. Żeberka w miodzie 4. Udka pieczone 5. Barszcz z krokietem
PRZYSTAWKI 1. Półmisek mięs pieczonych 70% 2. Półmisek serów 30% 3. Śledź na 2 sposoby 50% 4. Ryba po grecku 50% 5. Rożki szynkowe 60 % 6. Tatar z dodatkami 70% 7. Rolada z kurczaka 60 % 8. .Sałatka krabowa 60 % 9. Sałatka włoska 60% 10. Jajo faszerowane 40% 11. Pieczarki faszerowane zapiekane z parmezanem 50 %
Propozycje dań do wprowadzania zmian w powyższym zestawie.
190,00 zł./os.
ZUPY
1. rosół z makaronem 2. zupa krem (borowikowa, pieczarkowa, kalafiorowa, pomidorowa…) 3. żurek z jajem 4. cebulowa z grzankami 5. węgierska 6. barszcz czerwony z pasztecikiem/ krokietem 7. flaki 8. mazurska zupa rybna
DANIA GŁÓWNE 1. schab zapiekany z serem i pieczarkami 2. kotlet wykwintny 3. kotlet po hawajsku 4. kotlet po cygańsku 5. zrazy wołowe/wieprzowe 6. karkówka w sosie pieczeniowym/ myśliwskim 7. roladki drobiowe 8. kotlet schabowy 9. szczupak w sosie chrzanowym 10. sandacz saute 11. wątróbka z jabłkiem 12. bigos myśliwski z białą kiełbasą 13. żeberka pieczone w miodzie ze śliwką kalifornijską 14. udka pieczone 15. szaszłyki 16. stek z cebulą 17. golonka pieczona 18. strogonow 19. filet z kurczaka w sosie kaparowym/ pieczarkowym/ chardonnay 20. schab w warzywach 21. mini szaszłyki (wątróbka, boczek, śliwka) 22. filet z kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi - w sosie
DODATKI 1. ziemniaki puree, z wody, opiekane 2. ziemniaczane rozetki/ kulki 3. frytki
SURÓWKI 1. zestaw surówek 2. warzywa na parze 3. pikle, ogórek, pomidor
PRZYSTAWKI 1. szczupak faszerowany 2. śledź po japońsku 3. rolada z kurczaka 4. galaretka drobiowa/ wieprzowa/ rybna 5. ryba po grecku 6. schab faszerowany śliwką/ morelą/ papryką/ suszonymi pomidorami 7. filet z indyka w galarecie 8. rolmopsy 9. szynka faszerowana twarogiem chrzanowym- rożki 10. półmisek rozmaitości jajecznych 11. półmisek wędlin 12. półmisek serów 13. tatar z dodatkami 14. karkówka faszerowana śliwką/ morelą/ wiśnią 15. ryba smażona - w occie 16. półmisek mięs pieczonych 17. ryba po grecku 18. śledź pod pierzynką 19. jajo w sosie tatarskim 20. koreczki serowe z szynką 21. roladki z łososia 22. babeczki nadziewane szynką, pieczarkami lub łososiem 23. pstrąg w ziołach 24. pieczarki faszerowane zapiekane z parmezanem
SAŁATKI 1. sałatka grecka 3. sałatka z tuńczyka 4. sałatka z selera korzeniowego 5. sałatka z pieczarek 6. sałatka z kurczaka/grillowany lub wędzony/ na słodko lub pikantna z ryżem 7. sałatka śledziowa 8. sałatka jarzynowa 9. sałatka włoska (brokuły, pomidor, jajko, sos czosnkowy) 10. sałatka nicejska (sałata, pomidor, tuńczyk, jajo, anchovies, oliwki, sos) 11. mix sałat w sosie winegret
Poprawiny w cenie 60,00 zł/os
Noclegi dla Gości weselnych w cenie 70,00 zł/os.
Po sezonie rabat do 15%
Imprezy okolicznościowe:
Zestaw podstawowy: 75,00 zł/os.
Pliki do pobrania:
|